2017. november 14., kedd

Együtt Velünk – Az önérvényesítők honlapja

Az Együtt Velünk önérvényesítő honlappal először a könnyen érthető kommunikáció nevű kurzusomon találkoztam. Miután hazaértem óráról, magam is tanulmányozni kezdtem az oldalt.

A honlap megnyitása után egy rendkívül letisztult, egyszerű kép tárult elém, első gondolatom az volt, hogy itt aztán tényleg nagyon könnyen meg lehet találni azt, amire szükségük lehet az oldalra látogatóknak. Ami rögtön megfogott benne, az az volt, hogy minden könnyen érthetően van leírva rajta, ami nagyon nagy segítség azok számára, akiknek erre szükségük van. Legfelül egy menüsor található, ahol megjelennek a következő pontok:
·        Híreink
·        Rólunk
·        Könnyen érthető cikkek
·        Képek
·        Videók
·        Kapcsolat

Nézzük tehát sorba, hogy hol mit találhatunk:

A hírek menüpontra rá sem kell kattintanunk, mert az oldal kezdőlapjaként van beállítva, tehát rögtön a hírek tárulnak elénk. Minden hírnél először egy rövid címet és az első pár mondatát tekinthetjük meg, majd ezután ha úgy döntünk hogy érdekel, egy kattintás után megtekinthetjük az egész hírt, természetesen könnyen érthető változatban, rövid sorokkal, nagy sorközökkel, és a megszokottól nagyobb betűkkel.

A menüsor második eleme a „Rólunk” rovat, ahol elolvashatjuk hogy ez a honlap azért jött létre az ÉFOÉSZ munkatársai és az önérvényesítők jóvoltából, hogy az önérvényesítéssel foglalkozzon. Ebben a részben azt is elmagyarázzák, hogy mi az az önérvényesítés, hogy mik a céljaik, és hasonló fontos dolgokat.

A harmadik elem a „Könnyen érthető cikkek” címet kapta, amire ha rákattintunk, újra a hírek jönnek ki.

Negyedik helyen a galéria szerepel, itt képeket láthatunk különböző találkozókról, workshop-okról, önérvényesítő táborról, és más olyan programokról, amikben az önérvényesítők részt vettek. Ezután néhány videó is megjelenik.

Az utolsó elemben a menüsorban megtalálhatjuk az összes kapcsolatfelvételi lehetőséget az önérvényesítőkkel, e-mail címeket, telefonszámokat, címet és további linkeket az ÉFOÉSZ oldalaira.

A honlap oldalsávjában is találhatunk hasznos dolgokat, ezek pedig a letölthető dokumentumok, mint például az EPSA hírlevelei.


Bemutatóm egy fejlődő weboldalról szól, viszont úgy gondolom hogy ez egy nagyon jó kezdeményezés annak ellenére is, hogy viszonylag kevés információt találunk még az oldalon. Remélem, hogy a jövőben is sok érdekességet olvashatok majd az oldalon, és erre bíztatom a blog olvasóit is. Az oldal megtekinthető ide kattintva:  Együtt Velünk-Önérvényesítés

írta: Galai Bianka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztelt Olvasók!

Szeretettel üdvözlünk minden kedves látogatót a KÉK magyar nyelvű oldalán. A blogunkon megtalálsz, minden olyan hasznos és érdekes informá...

Események